Aanbiedingen,nieuws bij Pure Skin Oud-Beijerland:

 
 
Alissi Bronte 

Vitamine C en C-behandeling

De Vitamine C en C-behandeling bevat een protocol met 13 stappen waardoor de huid een ultieme energieboost krijgt. Na een intensieve reiniging, exfoliatie met de vitamine C-scrub en een ampul met fruitzuren, wordt de huid geneutraliseerd en vervolgens gestimuleerd met het 15 procent vitamine C-ampul. Een intensieve massage met de vitamine C-crème, een alginaatmasker dat zorgt voor optimale versteviging en een actief werkend serum dat hydrateert, huidveroudering bestrijdt, vrije radicalen remt en elasticiteit en volume geeft maken de behandeling compleet. De behandeling wordt afgesloten met een geconcentreerde anti-rimpel oog- en lipcrème, de vitamine C- crème over gezicht, hals en decolleté en een transparante BB-crème met SPF50 om de huid te beschermen en de gezonde teint te accentueren. 
 
 
 
Naobay

NAOBAY staat voor "Natural And Organic Beauty And You" en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGAN producten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals parabenen, siliconen of PEG's. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.


 
MARC INBANE’s perle de soleil is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine. Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.
Prijs €34.95